Nazilli’de amatör spor camiasının yakından tanıdığı, uzun yıllar oyun salonu işletmeciliği yapan, gençlerin ‘İlhan abisi’ İlhan Ödemiş dünya evine girdi. Bir nesli atari, bilgisayar, playstation oyunlarıyla büyüten İlhan Ödemiş, Nazilli Devlet Hastanesi’nde sağlık personeli olarak görev yapan Ayşen Dökücü ile hayatlarını birleştirdi.

ASKON Aydın'dan İstanbul Çıkarması ASKON Aydın'dan İstanbul Çıkarması

Mutlu çift için Sümerpark’ta bulunan Akın Kurtoğlu Düğün Salonu’nda tören gerçekleştirildi. Düğüne Muş Hasköy Belediye Başkanı Cemal Orbay, çiftin akrabaları, yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.

Davetlilerin alkışları eşliğinde salona giren çift, ilk danslarının ardından kendileri için hazırlanan düğün pastasını kesti. Canlı müzik eşliğinde gece boyunca gönüllerince eğlenen çifti, pistte aileleri ve sevenleri yalnız bırakmadı. Ödemiş çifti, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayarak düğünlerine katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

Nazilli Gündem Haber Sitesi olarak hayatlarını birleştiren İlhan Ödemiş ve Ayşen Dökücü’ye ömür boyu mutluluklar diliyoruz.




 

Muhabir: Nazilli Gündem