”Cem Karaca’nın Gözyaşları” filmi durduruldu mu? Açıklama film şirketinden geldi ”Cem Karaca’nın Gözyaşları” filmi durduruldu mu? Açıklama film şirketinden geldi

Garden Söğütlü Bahçe Kır Düğün Salonu, muhteşem bir konsere ev sahipliği yaptı. Nazilli Bayanları Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Grup Feyzullah Düğün organizasyon işbirliği ile düzenlenen Kadınlar Matinesi’nde roman müziğine farklı bir soluk getiren Şenol Evgi ve Gizo sahne aldı. Kadınların yoğun katılımıyla yapılan organizasyonda yaklaşık 2 saat sahnede kalan fenomen şarkıcı, 'İyi ki sen' ve 'Bitiyorum Her Gülüşünde' gibi birçok sevilen şarkısını seslendirdi. Eğlence sever kadınlar birçok şarkıda Şenol Evgi ve Gizo’ya eşlik etti. Evgi ve Gizo, hayranlarının fotoğraf çektirme taleplerini geri çevirmeyerek birçok kişiyle fotoğraf çekildi. Unutulmaz gecede katılımcılara kuru pasta, kuruyemiş ve meşrubat çeşitleri ikram edildi.

Nazilli Bayanları Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bahar Beşer, Kadınlar Matinesi’ne katılan tüm kadınlara teşekkür etti. Kadınların talebi üzerine belirli aralıklarla matine düzenlediklerini söyleyen Beşer, “Yine muhteşem bir organizasyon gerçekleştirdik. Kadınlarımız hem kaynaştılar hem de gönüllerince eğlendiler. Şenol Evgi ve Gizo da birbirinden güzel şarkıları ile matinemize renk kattı. Kadınlar için çok güzel bir aktivite oldu. Matinemize katılan ve destekte bulunan herkese teşekkür ediyoruz. Nazilli Bayanları Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak sosyal, kültürel vb etkinliklerimiz devam edecek” dedi.







 

Muhabir: Nazilli Gündem