Nazilli’de engellilere yönelik çalışmalarından dolayı herkesin takdirini kazanan Bedensel Engelliler Derneği’nde genel kurul heyecanı yaşandı. Mevcut Başkan Ali Köse’nin işlerinin yoğunluğundan dolayı bıraktığı kongrede Aysun Bademli tek liste ile başkan adayı oldu. Kongre Nazilli Bedensel Engelliler Derneği binasında yapılan kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra okunan bütçe oy birliği ile onaylandı. 32 kişinin oy kullandığı seçimlerde herkesin oyunu alan Aysun Bademli, Nazilli Bedensel Engelliler Derneği’nin yeni başkanı oldu.

BADEMLİ HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
Bütün paydaşlarla çalışmaya devam edeceğini ifade eden Aysun Bademli yaptığı açıklamada, “Türkiye Sakatlar Derneği Nazilli Temsilciliği bırakarak Nazilli Bedensel engelliler derneği çatısı altında engellileri birleştirme amacıyla yola çıktık. Bana inana güvenen oy veren herkese çok teşekkür ediyorum. Nazilli Bedensel engelliler derneğini yeniden yapılandırarak daha fazla hizmet ederek büyüteceğiz. Derneğimiz bünyesinde otizm ve afet grubu da çalışmaya başlayacak. Bundan sonra bütün STK'lar, siyasi partiler ve diğer dernekler birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Nazillili asker hayatını kaybetti Nazillili asker hayatını kaybetti

İŞTE YENİ YÖNETİM
Başkan Aysun Bademli, yönetim kurulu üyeleri başkan yardımcısı Ali Köse, sekreter Saniye Hışıl, sayman Selahattin Kozak, Serdal Yaman, Micella Horasan ce Ayşe Hışıl Çinkıt.




Muhabir: Nazilli Gündem